SP1A goes Copenhagen!

SP1A goes Köpenhamn

Efter veckor av förberedande bar det av för en lokal stadsvandring i Skandinaviens huvudstad, dess centrum, Köpenhamn för katstrofklassen SP1A. Skall nämnas att vi var VÄLDIGT nära att rent ut sagt skita i den här resan pga diverse problem med Monica. Några enstaka problem vi hade ställt till med bara dagar innan resan:
- Vattenkrig i Ljushallen. Såg ut som om orkanen Katrina varit igång igen.
- Äggat vissa personer och lämnat en svinstia efter oss.
- Blivit tillsagda av diverse lärare att vi är för högljudda och kort därefter kallat henne för "Ett troll" och hon hörde det.
- Fuskat på Nationella Provet i Matematik. Vilka då? Jo, inte var det några enstaka personer utan hela klassen. Nu ska jag inte peka ut vissa personer men jag kan då inte låta bli att peka ut det här sabeltandade handikappet som en av huvudpersonerna:


Ja, ni märker ju på de icke-normala ögonen att killen är ett handikappsfall utan rullstol. Ja, namnet är Nenad Milosevic, krigsförbrytaren från centrala Balkan. Ifall ni kollar på bilden lär jag garantera er att ni kommer ha era aningar så som:
Har han rökt på innan fotot togs?
Han måste ha dratt minst 5 linor innan han blev fotad.
Han tog emot Nicholas bigdick bakifrån, eller?
Nej gott folk, det här är hans vardagliga min, men anledningen till varför han ser ledsen ut på bilden är att han glömde sin rullator hemma, den handikappade jäveln.

Back to topic, vi skulle samlas på Knutpunkten halv 9 för att efter samlingen ta färjan till Helsingör, och det gjorde vi. Väl anlända på båten satte vi oss ner och satte genast igång en diskussion angående Sveriges dominans gentemot Danmark med mästerdebattateraren Haliti i topp.

När vi då ska stiga av färjan stöter vi på en minst sagt oväntad gäst. Med handen på hjärtat, tofflorna på bordet kan jag otvivelaktigt påstå att INGEN av er hade förväntat er att se den här kriminella skurken på färjan till Helsingör.
Självaste Josef Fritzl har rymt ifrån våldtäktsanstalten i Österrike och varit på besök i den gamla hamnstaden Helsingborg och smugglar sprit till Helsingör, ombytta roller jag vet men ändå, värt att nämna! Nedan följer en bild på den så omtalade våldtäktsmannen som utförde sexuella övergrepp på sina barn á la Hollywood:

Väl framme i Helsingör säger jag till Monica att vi såg decenniets största och hemskaste våldtäksman, nämligen Fritzl på båten och den kung som hon är svarar hon självsäkert:
Ska vi ringa polisen?

Bussresan till Köpenhamn var fullspäckad med händelser. Jag placerade mitt anus i den tredje vagnen, relativt centralt. Satt och snacka skit med Abbas och Mateo, två stycken sakats utan rullstolar. Mitt i allt snack hör man Muki rappa för sig själv söderut i vagnen, efter att vissa personer övertalat honom fick vi honom slutligen till att rappa för oss, voilá:



Nu var vi framme i Köpenhamn och det första vi gör är:
- Sara börjar räkna svartskallar på Centralen
- Mateo agerar kapo och drar igång "Från Helsingborg till Köpenhamn x3, vi håller på di röe' x3"
- Saman slevar fram gitarren mitt i Centralen och agerar hemlös
- Nenad juckar mot kontantautomaten
- Abbas går in på tågstationens handikapp toalett och tillfredställer sina behov (han drar förhuden fram & tillbaks)

Efter att ha besökt en massa sevärdheter satte vi oss slutligen på en turkisk restaurang som hade ungefär dessa priserna:
En liten cola: 40 kronor
En stor cola: 60 kronor
Ett glas vanligt vatten: 37 kronor
Den dyraste maträtten (friterade kaninpungkulor eller något i den stilen): 595 kronor(!)

Sedan var det bara hemresan som var totally wicked och för att summera vår resa till Köpenhamn med ett ord:
Kalabalik!

A little story about Sp2a....

Sp2a, var ska man börja ? Den beryktade katastrofklassen som enda sedan 21a augusti 2008 har hållit liv i skolstadens korridorer/klassrum/toaletter är nog det värsta som kunde hända ett .......... ....... ....... som Mrs. ..... (). Första utflykten ( eller ja läger var det)  människan tar oss på, alltså, 30 svartskallar varav några halvsvenskar slutar i dissaster. Inte för att en viss person bokstavligt talat tömde rövhålet på varenda cyklon b-gas mollekyl utan helt enkelt för att detta:

När  klockan slog 01.00 var det meningen att man skulle vara i sina rum. Man behövde inte sova men man skulle vara tyst. Vad gör istället Sp2a:s. (på den tiden var vi dock 1a) grövsta orakade flyktingar ? För att göra en lång historia kort. En viss svart prick hade tagit med sig högtalare till mp3. När de resterande svarta prickarna uppmärksammade detta blev det den fetaste klassfesten någonsin skådad, detta klockan halv 2 på natten i ett hus där ljudisoleringen mellan rummen får pappersväggarna i japan att framstå som 10 meter tjocka betongväggar. När en viss överviktig mothafucka vid namn gustav ”the hairy” novakov skulle agera hjälte och koka korvar blev allt ännu mer kalabalik. Lärarens sovrum var nämligen precis bredvid köket och som den ohändiga svartskalle som han är tappade han varenda kastrull i golvet när han skulle ta fram kastrullen som lämpligt nog befann sig längst ner. Alla rusar upp till rummen men inte fan för att lägga sig i sängarna. Utan för att fortsätta festen.

Eller när vi besökte skandinaviens huvudstad, köpenhamn. De berömda flyktingarna skulle käka på resturang men vad gör vi istället när notan kommer ? 5 pers springer ifrån notan för att sedan få ett argt samtal av läraren. Man bortförklarar incidenten med att, vi glömde !

Såhär har det fortsatt ända till idag med katastrof lektion efter katastrof lektion. Vem minns inte skåpincidenten när vi ljög om att vara sp1c så att dem fick all skit. Eller när vi nästan fick marianne i cafeterian att sluta på grund av våra sakat skrik mitt i rusningstiden. För att inte nämna alla de avbrutna lektioner och ljushallen som liknat fucking Sarajevo 1994 efter att sp1/2a har haft rast. När vi gjorde ”tifo” från andra våningen med 40 toalettrullar. Ljushallen var minst sagt ödelagt, monikas näsa har aldrig varit så sne och städpersonalens deprisson var maximal.

Egentligen vet jag inte varför jag skrev detta inlägget, kom inte fram till något. Men men. Mot nya stordåd vi gå.

SP2A, en för alla, alla för en !
                                           cpgastar


Äntligen uppdate right ?

Detta mina damer och herrer, läskunniga och analfabeter ( No offense Karl gustav ), Dvärgar och jättar, svenskar och blattar är legenden om vår klass enda renrasiga svensk. Johan. Historien om hur han fick öknamnet soklassens 5 krona. Enjoy...


johan och 5kronan

RSS 2.0