Blattefiera denna svenska midsommar!

Tänkte göra en manual i hur man blattefierar midsommar. Eller ja, gör det mer balkan/bosnien vänligt. Här lyder receptet:

För att börja med maten. Skippa förhelvete sill, smörgåstårta och annat skit. Ersätt det med en klassisk s.k. meza bestående utav massa olika skinkor, ostar  och grönsaker från Bosniens bondigaste ställen t.ex. Derventa. Snapsen och folkölen från systemet ? åt helvete med den, ge mig flasköl och rakija (hembränt) som är direktimporterad från bordershop alternativt valfri livsmedelbutik i Bosnien.



Vidare till sången, ersätt smågrodorna med Bosnom behar och volim piti, och skippa förfan stereon, här kör vi med gitarr och folksång. Dansen å sin sida kan man också skrota, ge mig en klassisk kolo där hela jävla bostadsområdet tar varandra i hand och bildar en ståtlig kedja på 200 meter. Och vem fan behöver midsommarstång ? Där gör vi som Naser Oric och tar en jävla stock och knyter en bosnisk flagga på sen kör vi hela natten.

Nästa hållplats, kubb-setet. Lämna skiten hemma för inte fan ska du till traktens fetaste "dernek" med ett jävla kubb-set i handen. En ännu bättre idé, använd sakerna som bränsle i brasan som man grillar janje på.
Sättet dem slaktar det stackars lammet på kan vi ta upp här på bloggen, inte fan kör dem den klassiska "Elektriska stolen", och tro inte dem förgiftar lammfittan.. Nejnej, dem tar tag i första bästa motorsåg och kapar av lammjävelns hals, rakt på strupen och efter kommer dem på att de glömde vände lammet mot Mecka och be en bön innan. Vem sa att Bosnier var smarta?

zidanematerazzi915010.jpg

Vidare till klädseln då. En vanlig traditionell svensk.. Hur brukar han vara klädd? Jodu, den gamla hederliga Ralph Lauren-skjortan är på plats, Dolce Gabbana byxorna är även dem på sin plats, Rayban-glasögonen sitter fint under kragen på skjortan och sist men inte minst Gucciplånboken! Nåja, till the "main event", hur kommer en bosnier klädd till en midsommarfest om han nu ens blir bjuden? Han tar på sig sina avdankade trätofflor som överlevt minst 9 serbattacker, adidas mjukisbyxor med 4 streck och inte 3 och han ska ha vikt upp det vid smalbenet, ett linne den jäveln har snott på pijaca med fläckar av caj (te) fortfarande kvar på linnet, i sin högra ficka har han med sig sin kamm som han alltid har med sig för att rätta till sneslicket och sist men inte minst, jag glömde fan det viktigaste av allt: TOAPAPPRET som han har släpandes efter sig bakom tofflan, den maddafakkern glömde torka sig ordentligt!

by: Mateo & Denis

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha ni e sjuka

2009-10-30 @ 21:21:10
Postat av: Kut.Y

ALLTSÅ, jag pallar inte den bilden!!!

2009-10-31 @ 11:23:36
Postat av: Anonym

hahahaha bilden? wtf. nigdje veze :D

2009-11-01 @ 01:17:14
Postat av: Anonym

Vadå derventa bosniens bondigaste ställe? Derventa roks :D

2009-11-18 @ 19:25:23
Postat av: Hanna

haha alltså niste normalni

2009-11-20 @ 22:32:03
URL: http://hannaceric.blogg.se/
Postat av: S-s-sandra

ouuuuffff kan inte sluta skratta!! svaka vam cast :)

2010-08-31 @ 18:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0