Del 2: En helt vanlig dag, i en svennes liv

Häromdagen skämde vi ut oss blattar med en revolutionerande dagsbeskrivning som får vartenda svensk att undra, "hur många serbattacker han överlevt" och vartenda blatte att tänka - "Fan nu kom allt upp till ytan".
 
Men ni svenskar är inte perfekta. Sanna mina ord blattevänner. Svennarna är mer fucked up. Dem gör bara vad dem gör på ett mer civiliserat sätt. T.ex vaknar dem inte upp av ett taktfast toffelbankande utan snarare till magnus uggla. TRO MIG JAG VET. JAG HAR BÅDE SETT OCH HÖRT DE.


Skillnaden på svenskar och blattar är att dem står inte och dampar av sig. Dessa individer går istället fram till farsan och säger vad man tycker. Typ. " Fy sjutton vad du är fjöntig." Pappan räknar då till 10 istället för att ge sin son en av hemmabiosystemets högtalare i bakhuvudet. Lägg märke till att allt utförs i klädda kalsonger.
 Morsan och syrran är i värsta fall ( Bästa, fyfan vad heta svenska mammor det finns ) toppless och inte fan bryr dem sig om hela jävla tågaborg ser igenom husväggen som består av ett glas. Efter "grälet" för att inte uttrycka sig allt för vulgärt så är det dags för frukost. Och nu snackar vi tamig fan inte om mat från LIDL transportrånet förra veckan med chokokrem utan nu e de specialbeställda edamerostar från getflockarna i nordvästra österrike som gäller. Buffén är ett faktum.

Bordsskicket då. Här tas ingen mat med händerna. De finns speciella skedar, knivar och gafflar för alla sorters mat. Pappa dricker sitt specialbeställda kaffe som är handplockat av en stackars tandlös brasilianare men wtf. Fint ska de va. Morsan förbannar sin omogna son som kört ett gammalt hederligt "practical joke" och klistrat fast tejp på osthyveln och idiotmorsan sitter kvar i ungefärliga trekvart och tampas med den stackars ostjäveln, till sist kommer ett tredje ljushuvud in i bilden - Dottern och agerar MacGyver och ska rädda situationen.. Morsan skriker till i sitt mest aggressiva tonfall och ber henne, håll i er nu, hålla mun.. Ja, jag betonar; Hon bad sitt barn hålla mun.. Oh no she didnt?!?! Yes she fucking did! :O



Nu hade en svartskalle legat under bordet medvetslös, nedstampad, nerspottad, toffelbankad och halvdöd men nej, morsan mäktar med en präktig jävla utskällning och det ska tydligen få barnet att hålla mun, lyckat? Inte om du frågar mig.. 5 minuter senare hör man sonen skrika "Jag ska ha sex med din mamma" till sin egen pappa, vad gör pappan? Han ber sonen "Hålla mun" igen.. Liksom hallå? Flugsmällarn sitter och väntar på att få användas liksom, men nej.. Envis som han är, ber han sonen hålla mun, inte lyckat som ni märkt.

Efter frukosten ska familjen conny-husvagnsson ut och handla. Pappa backar ut volvo v70n från garaget medans familjen står helt jävla avdankad på garageuppfarten och väntar. De sätter sig i bilen och åker 200 km norrut till ullared ( Ja det är svennarnas mekka ). I bilen är det begravningsstämning och den som vågar yttra ett ord får en utskällning likt den mamma gav sin dotter. HÅLL MUN ! Väl i ullared får barnen en tusing var medans mamma och pappa åker ut till en skog och plockar svamp.

 

 

Skillnaden på oss blattar och svennar är att svenskar skämms förfan för sin egen skugga. Man vågar inte ens gå på en allmän toalett, för att inte snacka om att pruta ner en vara för att få halva priset. Ni tycker inte det är värt mödan att pruta och pröjsa halva priset istället för det ursprungliga, bara för att det strider mot er svennepolicy på något vis? Eller så skäms ni och är rädda för att ta en omväg runt lagen och komma ut lyckligare än innan, finns nog inget svar på den frågan. Om man nu ändå är inne på det spåret då kan man likt förbannat ge det en rejäl jävla eftertanke och med alla korten på bordet, med mitt ärligaste tonfall, med mitt mest avdankade ståfräs medger jag nu motvilligt att skillnaden mellan en svartskalle och en vitskalle är GIGANTISK. Här följer några exempel tagna ur Flyktingarnas Heliga Plats - SP2A's klassrum:
* Blattarnas röst mörknar markant i takt med att pungen växer medans svennarnas röst ljusnar i takt med att pungen minskar. (Puberteten)
* Svennarna skövlar sin skog direkt det började växa hår på kroppen medans Blattarna agerar naturälskare och låter skogen förbli oskövlad (orakad).
* Blattarna går med köttsår på kroppen dagligen till skolan, Svennarna blir omhändertagna av föräldrarna dagligen innan dem går till skolan. Minsta lilla blåmärke på kroppen och skiten ska skickas in till Lasarettet - Akuten!
* Svennarnas fickor är fulla av pengar och snus medans Blattarnas fickor är fulla av mentoltuggummi. Anledning? En logisk sådan, att äta vitlök innan dem går till skolan är lika vanligt som 7 toffelslag varje gång dem snear pappas pösiga boxershorts.



När shoppingrundan är över kommer mamma och pappa, nyknullade och svettiga och plockar upp barnen. I bilen berättar man sedan om sina allt annat än roliga berätellser från under dagen. Man bestämmer sig för att bjuda barnen på en riktig lyxkiddag på drive in i mc samt stanna lite på statoil macken och handla lite lördagsgodis åt barnen.
 iochmed priserna som härdar på denna bensinmack så får barnen med sig 1 hekto var med sig hem. Väl hemma runt klockan 5 börjar förberedlserna inför  kvällens fylla. Det är lönehelg och pappas arbetskompis på DHL har varit i tyskland påväg hem från bordellinvigningen i hamburg. En riktig drängfylla är inplanerad i kallendern. Festen börjar ungefär såhär.

1 Gästerna kommer och alla säger hej
2 Begravningsstämning fram tills två bag in box är tömda, då mäktar gästens fru iväg ett "god middag"
3 varpå ett jävla tjaffs om invandringen och dess konsekvenser inleds.
4 Vid det här laget börjar båda familjerna bli rikitgt berusade och då börjar festen.
5 man sätter på idol och hånar deltagarna.
6 Nu är dem svinfulla så man drar ut på krogen.
7 På bussen dit beter man sig värre än en 14 åring på sin första fylla ( ni som har sätt fulla svennar åka buss vet vad jag menar )
8 Ja inte fan vet jag....


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAA, Var får ni allt ifrån? Vilka killar. HAHAHA!

2009-10-16 @ 15:34:31
Postat av: sadde

haha så roligtxD

2009-10-16 @ 20:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0