Hatet mot Mezo!

Tjena alla där ute , tänkte börja med att skriva hur min dag har varit. Börja med att jag vakna 09.00 och sedan..
Okej , så körd är jag inte. Tänkte berätta lite om det mognaste stället i stan , M-e-z-o.
Jag har fått en bild av Mezo som ett riktigt jävla "idiotställe." Jag förstår vissa rika , snobbiga och sliskiga jävlar går dit och köper en Latté och en chokladbulle för 109kr. Men att en blatte i den gamlaste Addidas-träningsstället går dit och tror han är rik är en helt annan femma. Först och främst måste han börja med att ens få gå dit av sina föräldrar.
Efter en timmes diskution med mamma , har man lyckats övertala henne. Man är så glad så att man vill hoppa från typ , ja hoppa typ ehh?

När man väl kommer ner dit träffar man sina andra 5 blattekompisar och sätter sig vid ett bord.
Tro fan inte servitören kommer fram till dig och frågar vad du vill ha. Du får fanimej gå en 20 m tills du kommer in i Mezo och beställa de du vill ha. Så man tar och bestämmer sig för en chokladbulle och varm choklad. Så säger han/hon i kassan
- 98,90 tack.
Då står man där som en idiot och hatar sig själv för att man ens betalat 11 kr för bussen för att komma till de skitsället. Men nej , det är fan "inne" att fika på Mezo nu. Så man tar och betalar de (hela barnbidraget) och sätter sig igen. Sitter man där och snackar massa goja med polarna och tror man är mogen.

Så nu över till "fjortis-brudarna".
Ja vad finns det o säga om er? Typ , 15 år går till Mezo. Sitter där med sina vänner och 9 av 10 har vita converse skor och antigen skinn - eller vanliga tights?

Så ja , då sitter ni där pratar och har kul , och tror ni är en 2-barnsmamma som har haft en tuff uppväxt och en satans efterbliven man där hemma som bara knarkar ner sig själv med Norrlands Guld framför en Sverige match.
Så snälla rara flickor , håll er undan från mezo. Låt dem riktiga 2-barnsmammorna fika i fred , som åker hela vägen från Laröd för att fika där. Ni hör till mezo lika mycket som Ken Ring hör till Ku Klux Klan!


"Ingen kan göra allt , men alla kan göra något. Så va med och BOJKOTTA MEZO!"

MVH
Irman

Kommentarer
Postat av: CARROOO

HAHAHAHA OMG DU ÄR SÅ MOBBAD :p HAHAHA LÅT FOLKET VAA ! DU BORDE FAN SKAFFA EN BLOGG

2009-10-23 @ 20:22:11
Postat av: Anonym

fett synd ,du måste skojaa ,..

2009-10-24 @ 17:42:45
Postat av: Jooooooeeeeel

word på detta!

2009-10-25 @ 17:25:20
Postat av: Anonym

HAHAHAAHAH

2009-10-25 @ 21:07:43
Postat av: Denis Smajic

Killen har talang, inget snack om saken ;)

2009-10-26 @ 02:03:25
URL: http://flippbloggen.blogg.se/
Postat av: Beverly

HAHAH! EY, mateo eller denis. Jag köpte EXAKT en latté och chokladboll igår ............

2009-10-28 @ 07:55:30
URL: http://beverlys.blogg.se/
Postat av: boris

hahaha läser detta inlägget fett sent, la märke till bloggen nyss pga Irmas jävla reklamkampanj på facebook:P... nice blogg o allt..denis o mateo ni är två oslipade diamanter, dvs lyfter intressanta frågor men skriver som skit:P..... mezo is what is it liksom.. men att det har blivit "inne" att hänga där nu haha irman

2009-12-24 @ 12:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0